Druhá tvář lásky

Druhá tvář lásky

Anotace: Nepřímá úměrnost lásky - čím víc zraňuje, tím víc milujeme...

Láska je mýtus, láska je báje,
ubohá pohádka prvního máje.
A srdce je jen dutý sval,
iluzí je, že klid bral.
Láska není, jak se říká,
je to malá, ostrá dýka.
Bodá, pálí, zraňuje,
krutou bolest ztvárňuje!
Ráda zradí, opouští,
křivdy zlé se dopouští.

Proč? Proč na nás tak zlá je
ta parodie na prvního máje?!
Autor Laura, 26.04.2012
Přečteno 413x
Tipy 6
Poslední tipující: Láďa, Barbell, arcticwolf11, Alain, laludmi
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí