♥.Májová

♥.Májová

Anotace: Máj,lásky čas..

 

Májová..♥

 *********

 A je tu máj,ten lásky čas

 pod rozkvetlou třešní políbení?

 

Ten samotný jen vzdychne,zas?

 A najde si na lavičce posezení.

 

Letos už odkvetly si třešně

 tak se ti milí pod šeříkem líbali

 

to se nelíbilo jedné slečně

 na jiné lavičce se tedy posadí.

 

A tak samotný s tou slečnou

 našli si lavičku,teď společnou

 

schůzky tam tráví každý den

 a políbí se klidně i pod deštníkem.

 …

Autor Květka Š., 02.05.2012
Přečteno 455x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Psavec, střelkyně1
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Májový deštíček zamilovaným nevadí, ST.

02.05.2012 13:10:11 | Psavec

v májovém deštíčku zlíbám tě po líčku...:)

02.05.2012 12:22:16 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí