ach scházíš mi, scházíš

ach scházíš mi, scházíš

Anotace: stále

brávala sem, ti deku
teď spíš do breku mi je
nedopřávám si oddechu
a ruka ruku nemyje

cítím stále tvoje ruce
rytmický tlukot tvého srdce
cítím, že zima mi je
a slyším své vlastní "ne"

naposled obejmout tvá záda
víš, měla sem tě ráda
naposled políbit tvoje rty
teď jsem rozdělení já a Ty
Autor Metal Lady, 02.05.2012
Přečteno 524x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí