Holce nějak stejný

Holce nějak stejný

Anotace: aaach ta láska

Dnes se mi zdálo,že jsi pornohvězda
a to stačilo by na nekonečnou depresi.
Snad jaro vyléčí to, spíš se ale nezdá.

Zarudlé jsou oči mé a dlaň se v pěsti svírá.

A ty se někde pelešíš, radosti jsi plna!

To jediné mne zachrání,
že se dneska zbliji.

Do rybníku na karásky,
do kytiček na bělásky,
mezi lidi na Jindrásky.
Autor Chránič Zubů, 25.02.2005
Přečteno 354x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí