Než pochopíš

Než pochopíš

Anotace: Čtvrteční odpoledne, kolem mne spousta nového oblečení a prázdný byt

Sbírka: Variace

Než pochopíš

můžeš se

dostat

do situace

kdy už na tvém slově

nebude záležet

 

Až na to přijde

nebudeš

vědět

kam s tím

 

Chceš se toho dožít?

 

No

představa

je to dost

otřesná

nemyslíš?

 

Podle mě

je jedno

co cítíš

pokud je to

tvoje

 

Když se nad tím

zamyslíš

vlastně už dávno

nevíš

kde je lžím konec

a kde začátek

 

Trochu

mě to unavuje

víš?

 

Nečekám

zázraky

ale ani lhostejnost

 

Chci prostě

abys šel

a šel hodně daleko

Přes hory, přes doly

Jak chceš

 

Na tom nezáleží

 

Hlavně

aby zmizel ten pocit

že dokud budeš blízko

já nemůžu žít

a dokud budu vidět

nemůžeš odejít

aniž bych to věděla

 

Smůla co?

No já vím

Nedá se nic dělat

Svítá

Autor Ori Eremos, 03.05.2012
Přečteno 396x
Tipy 1
Poslední tipující: enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí