Zdvihni mně

Zdvihni mně

Anotace: ....

Zdvihni mně výš, pohlť mně do sebe,
už mně nebaví škrábat se do nebe,
Vezmi mně, znič mně, využij a odhoď,
aspoň se pobavím, než nastoupím na loď.

Na koráb zatracenců, do nicoty žití,
tak mně zdvihni, vyhrab mně z bláta,
jemuž pošetilci říkají láskyplné bytí,
nechci plazit se, cítit v hřbetě dláta.

Kterážto do srdce ti míří, a tam se usadí,
spolykají veškerou energii mladého života,
a pak Tě s lehkostí srny jednou ranou odpraví.
Není to žádná krása, láska je slabota...
Autor Boudicca, 03.05.2012
Přečteno 457x
Tipy 4
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Fog, Lirael
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Pěkné, obzvlášť se mi líbí první odstavec. :-)

03.05.2012 21:18:52 | Lirael

Přesně, první odstavec nádherný :)

03.05.2012 21:42:39 | Fog

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí