Vášeň Strach Zrada

Vášeň Strach Zrada

Anotace: ...

Cítím tebe jako jedno tělo
brečet štěstím, to se mi vždycky chtělo
ale teď padají ty smutné slzy
ani nevíš jak mě tohle všechno mrzí

To co sme prožili, hlavně ty neřesti
ty už nevymažem
Strach ten mě prostoupil skrznaskrz
tak asi popojedem

Milován tak neúprosně
Zrazován jenom cnostně
Nenáviděn jenom v tichu
Zabředl jsi v našem hříchu

Propletené nohy ruce
doteky ve víru vášně
ústa splynula v jedno
a naše duše září

Tvoje přítomnost
naše budoucnost
takhle sme to chtěli
asi jsme se spletli.
Autor hulwáttka, 04.05.2012
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí