jahodová

jahodová

Anotace: Pralinková náplň

kdy tě zas potkám jahodová krásko
kdy šeřík těla nám obklopí.
zas chvíle krátká bude nám věčností. a srdce bolest svou pochopí.
pak si tě sklidím do pusy dám.
a sladkost tvou si vychutnám.
a vzpomenu jak krásně si se smála. a snad jen pro mě na slunci si zrála.

a ikdyž vím,že čas nám nepomáhá
tisíce očí hledí k nám
na stejnou stezku znova bych vkročil
..ted tu však nejsi,vzpomínam

vysněná krásko v jahodovém hávu.
nemám tě,toužím na jazyk dát
asi bych neměl,přesto tě hledám
chtěl bych tě líbat,něžně sát
Autor poeta, 05.05.2012
Přečteno 327x
Tipy 4
Poslední tipující: Linzerka, Květka Š.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Fíí...jůů to je síla. Moc pěkně zděleno.

05.05.2012 08:37:41 | kolinko

No vlasne schvalne..me to muj chytry tel. Dela kdyz mam vetsi mezeru..
nez na jedno pismeno,takze korekce klasicky doma u PC..

05.05.2012 08:15:30 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí