Výkřiky do ticha

Výkřiky do ticha

Anotace: Když se milujete a nenávidíte současně, ale nic neřeknete..ze strachu? Čui z něčeho jiného?

Jsi má krev co v žilách proudí,
a uvnitř tělo teplem hřeje,
já jsem jen žebrák co o drobné loudí
a přitom s výsměchem do tváře se ti směje.

Jsi hrdina mých tajných snů,
předmět všech mých přání,
jak jen chutná dotek rtů,
co pro mě nejsou k mání?

Můžu být tvůj snový svět,
cokoli co budeš chtít,
nauč se číst mezi řádky chladných vět,
drž mě a nikdy nenech odejít.

Hledám tajně uvnitř tebe,
a můj cit k tobě se mi protiví,
v tvých očích vidím kromě sebe,
i výraz šťastně truchlivý.

V duši bouře z vzpupné lásky,
co tiše opětujeme si navzájem,
a na čele ze smutna vrásky,
avšak navenek pouze
- tichý, chladný nezájem.
Autor Annie the wolf, 06.05.2012
Přečteno 327x
Tipy 3
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, Metal Lady
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí