Ty

Ty

Anotace: Za vším vidím tebe...

Jsi ten, kdo mi vytrvale schází,
jsi ten, kdo mě všude doprovází.
Jsi ten, komu jen patří můj smích,
jsi ten, komu dám každý svůj hřích.
Jsi ten, kdo mi nevědomky ubližuje,
jsi ten, kdo mé srdce jednou ukřižuje.
Jsi ten, kdo stále ještě netuší,
jsi ten - to říkat už se nesluší.
Mé srdce už mlčet ale nechce.
Říct to? Druhému se radí lehce!
Hloupé mluvení mi jazyk svazuje,
tvé mlčení mě často zrazuje.
Kdo ví, proč se s tím vyznáním tak soužím?
Snad že jsi ten, po kom tajně k smrti toužím!
Autor Laura, 06.05.2012
Přečteno 480x
Tipy 4
Poslední tipující: Liena, Lirael
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Moc pěkné, myslím, že každá žena se v ní shlédne :-)

06.05.2012 22:27:58 | Lirael

Děkuji :) Ano, tímto pocitem si zřejmě musí projít každá... :)

07.05.2012 19:46:09 | Laura

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí