Povrchní

Povrchní

Anotace: Chybami se nepoučíš.

Budeš pro něj dnem i nocí,
budeš pro něj ta co skočí.
Dáš mu vše co bude chtít,
aby si jeho mohla být.

Rozmluvíš mu jeho lásku,
aby už byl jenom tvůj.
Chceš být husou na provázku,
abys řekla ,, Ten je můj !"

Po probdělých nocích,
kdy slzy do polštáře utíráš.
Doufám, že znáš ten pocit,
kdy nejásáš, spíš umíráš.

Lásko moje, nejsi on,
nejsi ten, který šťastnou mě učiní.
Už je konec, zvoní zvon,
ten zvon, který můj život ve víno promění.

Jak povrchní bytost může být,
co vše udělá pro lásku.
Muž zde není vinen,
toť žena na katově obrázku.

Sama vběhla do svých sítí,
plakat může sebevíce.
Sama láska se jí štítí.
Ať si trpí, poběhlice !

Miluj a buď milována.
Autor Lirael, 06.05.2012
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: tato22, Falco, James Libustka, David Janovský, Anjesis
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásná :) poslední verše mi připomínají Kytici... jen tak dál

10.05.2012 21:11:20 | Falco

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí