Neděle

Neděle

Anotace: ...

Zase ses vožrala
a do polštáře brečela...
rýmování bylo dost,
měla bys na sebe jen zlost,
že se snažíš o umělotiny.

Nevíš, proč se zamilováváš
nesprávně...
do těch co tě neocení,
možná si o sobě myslíš až moc.
A možná on jsou moc málo...

Žiletky všude
zařezávaj se mi do duše...
Zábava na nedělní večer,
lepší než celej fotbal.
Jak pro koho...

Tak proč se neopít,
pak to bolí,
jen tebe
zase
znovu...
Autor Striptérka, 07.05.2012
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: poeta, Loveless, Edmond Kadad, Jeněcovevzduchukrásného
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí