jednou o vanocich

jednou o vanocich

Anotace: muzi, ktery ma zenu, milenku c. 1 a milenka c. 2 premysli...

Blíží se čas vánoční
já se toulám krajinou srdeční
co Ti jen dám pod stromeček?
Snad jen něco k barvě Tvých oček
Snad něco, abys mě měl ještě rád
pro mě nejsi jen kamarád
cítím k Tobě mnohem víc
bojím se, že Ty ke mně nic
Jedna v noci vedle tebe ulehá
jiná přes den ve Tvém náručí bývá
chápu, že pro mne není ve Tvém srdci místo
já ve svém cítím jen pusto
v časech vánočních
mi srdce obklopuje sníh
a přibývá………….
neubývá…………
mé srdce touží pod stromečkem najít Tebe
budu šťastnější s Tebou než s modrajícím se z nebe
chtěla bych zase cítit Tvé ruce, co mě obejmou
co by mi utřely slzy, které mi po tváři tečou
Autor Priserenka, 08.05.2012
Přečteno 332x
Tipy 1
Poslední tipující: PetTulak
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí