O majlovém milování

O majlovém milování

Anotace: když jste se málem nechali porazit .. parazit ...

Sbírka: O lásce

Ta otázka zní mi v uších ...
... která, jestli mi to sluší? ...
ne, jak se takhle můžeš ptát,
přeci ta „chceš se milovat?“

A poslouchej co dnes se stalo,
na tancování přišlo: ANO!
Co jiného bys chtěla?
Nechtěj být zemí, když jsi ohněm
zahoď to tričko s pruhy,
tvé představy věznící

od hlavy a paty
tvoje duše běsnící?
ne to bude ten druhý ...
ten který nechce

zapomněl

už je to pryč
tak sbohem, a vrať mi klíč

cože?
tohle není to co znělo
tam jiný slovo býti mělo
pryč? proč? proč ne

Milování, to je jasné,
co jiného na této zemi krásné,
jak jinak s ní se spojit

Milování je tak krásné,
tvoje tělo, jasné jasné

Znělo v uších
už je pryč
tak dělej, vrať vrať mi ten ... proč?

nejde básnit, mělo zaznít,
vysvětlení

tanec v energiích
milovat se ano ano!
ale jinak než jak by se stalo
pod vlivem ... jenom tělesné

chci aby se milovaly duše ... všechna těla co máme ... vždyť jak dlouho se známe?
milování ano

chci tebe a s tebou se milovat,
do skonání světa, chci abys měl mě rád
můžeš tohle vůbec slibovat?
a můžu já to po tobě chtít?
takhle se hned vyjádřit?
ne? tak nech mě, nad sebou se slitovat
a nechat city přejít
ulici
k lípě naproti cesty vonící
v srdeční krajině tvé jsem host
a co se stalo je už minulost
Autor Helena Lovecká, 08.05.2012
Přečteno 485x
Tipy 3
Poslední tipující: střelkyně1
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí