Láska

Láska

Anotace: Láska má mnoho podob a každý z nás miluje jinak, po svém..

 

Lásku si vyprosíš, koupíš či získáš,
nikdy nezcizíš ji.
Nač myslíš drahá, když se teď svlékáš,
sama - v mém pokoji?

Která z lásek je v tobě, ve mně?
Jsme si oba stejně cenní?
Kde se vzalo to zlé sémě,
co náš vztah takhle mění.

Němými svědky naší rozkoše,
staly se pěníze a jiné dárky,
od slz kapesník házím do koše,
teď začínají naše hrátky..

Sobě spílám, sobě se hnusím,
za vše, co se teď děje. 

Sebeklam už přiznat si musím,
moje láska – slepá je.

 

Autor VE, 08.05.2012
Přečteno 588x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, poeta
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nač myslíš drahá, když se teď svlékáš,
sama – v mém pokoji?

pěkný moment

11.05.2012 14:19:53 | chci_uverit

díky za komentáře, jelikož s "psaním" začínám, tak potěšily.

09.05.2012 21:49:02 | VE

ano, pěkná...je v ní nejen život, ale i zkušenost - prožitek... vystihuje vše velmi dobře

09.05.2012 21:25:48 | VIOXX

je v ní život..pěkná

08.05.2012 21:19:36 | poeta

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí