Tady a Tam

Tady a Tam

Anotace: ...

Nemám v rukávech štěstí
jen nahodilou pouť z nich sypu
a tak si tady jindy tam žiju
nezkrocenou svobodu

čtyři tváře mám
několik úsměvů
mnoho jmen a mnoho skvrn
i hříchy snovám v nahotě
na cestě do nemožna
na cestě nekonečným snem
........................................
na nebeském rovníku v souhvězdí ryb
směle požádej oč chceš
pro tebe tu jsem skryta v záři slunce
tvou víru do dlaní svých schovám
dám ti svou hvězdu budeš - li chtít
zvítězíš pak nad sebou
a já budu opět šťastná
Autor Marcella, 09.05.2012
Přečteno 372x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí