~Kopretiny

~Kopretiny

Anotace: Ale ty lístky za to nemohou...

~~~~~

Lístky kopretiny

 ~~~

Trhám lístky kopretin,

 má mě rád?Copak já vím?

 Ty lístky za to nemohou

 že včera šel za druhou.

Vždyť já mu svoje srdce dala

 a od něho tak málo brala,

 já už vím co udělám,

 za dveře mu kufr dám.

 

Ať si buší,ať si zvoní

 když mu srdce tluče pro ni.

 Já neotevřu,jasná věc,

 nejsem žádný pitomec,

 pak jdu od těch dveří dál

 aby se mi nevysmál.

Potom zmizel,kufr taky,

 mně je to fuk.Jemu taky?

 

Kouknu z okna a co vidím?

 Složil z růží

 já se stydím,tak mi promiň.

 Mám odpustit mu jeho úlet?

 S nevěrníkem život sdílet?

 Jako vtípek bych to brala,

 ale domů?Nepozvala.

~~~ ~~~

…♥...

Autor Květka Š., 09.05.2012
Přečteno 345x
Tipy 7
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Linzerka, Psavec, Doradan
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Třeba jsi utrhla špatnou kopretinu, ST.

10.05.2012 00:07:17 | Psavec

st..

09.05.2012 22:32:07 | Doradan

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí