Chvilková

Chvilková

Anotace: Jen výsledek dnešní ranní nálady...

Proč mě láska dohání,
když nese samá zklamání?
Když co bylo, náhle není,
proč se vše tak rychle mění?

Šeptala jsi "moje lásko,"
Teď pouze "odpal chásko."
Tvé roztomilé snění,
střídá v samotě mé dlení.

Mám tu jeden hloupý dotaz,
zda bereš mě ještě v potaz.
Zda může být ještě krásně,
nechci psát jen smutné básně.

Nemůžu bez tebe být…
Vedle tebe chci navždy snít…
Autor Tomikk, 10.05.2012
Přečteno 285x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí