Zkouším tě svést

Zkouším tě svést

Anotace: ...............

tisknu se k tobě
hltám tvou krásu
jsi jako hedvábí
příjemná na dotek
hladím tvé vlasy
lán zlatých klasů
v návalu citů
není čas na smutek

jsem jako motýl
co našel svůj květ
jediné vteřiny
nechci se vzdát
na vlnách něhy
nechám se unášet
štěstí mě svírá
že musím se smát

na malou chvíli
chci ovládnout čas
říci mu stůj
mou lásku nech kvést
on je však nezdolný
nedá se zmást
snahu svou nevzdávám
a zkouším tě svést
Autor James Libustka, 10.05.2012
Přečteno 577x
Tipy 8
Poslední tipující: Jenda P., Jakule, chci_uverit, Psavec, Giginka, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Zkusit se to musí, ST.

11.05.2012 13:53:27 | Psavec

krásne radostná, zaľúbená, dobre sa čítala! :-)

10.05.2012 14:48:29 | gallatea

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí