Hvězdná symfonie

Hvězdná symfonie

Anotace: Jedna půlnoční ze šuplíčku (30.11.2011) Aneb k čemu člověka dokáže inspirovat povedený film a ztracená láska..

Je to jako vidět tě znovu všude kam se podívám
Je to jako vědět, že už jsi tam
Je to jako mít tě vedle sebe, ale nemoci se dotknout.
Jsme (prý) každý jinde… a já to vím.
Ptám se, proč o tom stále sním?

Je to jako pohlédnout do nebe
Vidět temnou oblohu
Je to jako nahlédnout do tebe.
A spatřit hvězdy.
Je to jako v zrcadle odraz sebe
A tam hvězdami poseté nebe
A mezi nimi, mezi hvězdami vidět Tebe !!

Je to jako symfonie o dvou taktech.
Pomalý rozjezd a rychlá jízda
Vidím tě a ztrácím dech
Za to vzduch kolem uší mi hvízdá.

Oči mám zavřené, tvou ruku v dlaních
Slyším jen rytmus tvého dechu
Všude je klid, zní mi ti jako v zimě na saních !
Do tváří mráz nás štípá,
Ale teplo je, když držíš mě za ruku.
Nechci je otevřít, ale nechci ani ztratit Tebe.
Tak stůj vedle mě a utvořme nebe!

Je to jako nahlédnout do sebe
a vidět temnou oblohu
je to jako nahlédnout do tebe
a spatřit hvězdy,
je to jako stát vedle sebe
a utvořit hvězdnou oblohu.
Autor Eris Greensun, 10.05.2012
Přečteno 374x
Tipy 3
Poslední tipující: Lucucu, Giginka
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

text pěkný...jen ten rytmus chybí

03.01.2013 15:10:55 | Robin Marnolli

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí