Dominika

Dominika

Anotace: Pro jednu dívku

Dominiko,
Tvůj šibalský pohled ve mně probouzí touhu
provádět lumpárny
ryze dětské

Lézt na stromy,
krást dopisy, chodit pozpátku,
vyprávět ošklivkám
jak jsou hezké.

Máš tak krásně hravé oči.
Říká se, že oči malované černou tuší
jsou lživé.

Mně je to jedno,
buď klidně ošklivá, neměj srdce,
měj úmysly křivé,

jen pro dnešní noc říkej mi
Miluji tě!
Autor Alois Brouček, 10.05.2012
Přečteno 415x
Tipy 1
Poslední tipující: Liška76
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

První tři sloky jsou velmi krásné:))

11.05.2012 16:42:54 | Liška76

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí