Duhová

Duhová

Anotace: ...

Dnes byla to náhoda

vyzdobena lidskostí

složitá na posvátných místech

jednoduchá na oko

dívala se na pocestné

na mistry řemeslníky

na mě …..

a slunce bylo tajemné

jako by se bálo

mých myšlenek

…………………………………………….

tak jako já se bojím duhy ve tvých očí

 

Autor Marcella, 10.05.2012
Přečteno 436x
Tipy 4
Poslední tipující: padající do neznáma, enigman
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

proč se bát duhového?...jako že bych třeba zezelenal?

11.05.2012 09:49:52 | enigman

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí