Šach mat mimo ložnici

Šach mat mimo ložnici

Anotace: Velmi obrazná a nekonkrétní, avšak plná životních zkušeností ...

Sbírka: O lásce

Bolest
chce vypsat zase ven

lest
a léčka
"Chceš víc mléčka?" ... kotě?
nespíš ... ani v botě
ani v márnici

spíš
máš
nějaké papu v chladnici

jíš?
nejíš?
"Ne, již"
"Ach tak"

Tak tak, cítíš ten tlak?
Ze strany hřebce
který nechce
být jak vůl
když je plný stůl
když hojnost se mu nabízí

Přesto říká
"Chci tě jen poznávat,
je mi s tebou dobře,
jsem tak rád, že jsem tě potkal..."

Kde se tyhle fráze učíte?

Přičemž,

když zjistíte,
že nebude žádný sex,

vše je v tahu

A my, když známe se z tahu,
můžem si tahem - koněm - zamávat

MAT
Autor Helena Lovecká, 10.05.2012
Přečteno 462x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, enigman
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí