Chci

Chci

Anotace: Nebe mám zas o kousek blíž, když do deky schoulená v koutě spíš, tmu protíná kotouč světla z majáků a sílu má jak souhra kroků vojáků

Někdy s Tebou bloudím

V sítích nočních měst

Co smutně utkaná jsou

Z deště a z prachu cest

 

Tam nekonečný bývá

Ten prostor mezi námi

A prázdnota dlouze zívá

Bez předstírání a lhaní

 

Chci, ať láska v nás

Všechno zlé na popel spálí

Chci, ať soumrak slábne

A přejde znovu ve svítání

 

Nebe mám zas o kousek blíž

Když do deky schoulená, v koutě spíš

Tmu protíná kotouč světla z majáků

A sílu má jak souhra kroku vojáků

 

Důvod mám třeba ohněm za tebou jít

Tu noc, kdy bloudíme v sítích

A znovu naše pohledy spočinou

V jednom bodě napořád, s každou vteřinou

 

Chci, ať láska v nás

Všechno zlé na popel spálí

Chci, at´soumrak slábne

A přejde znovu ve svítání

 

Autor Hanuš, 11.05.2012
Přečteno 484x
Tipy 1
Poslední tipující: hanele m.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

ta část z anotace se mi líbí moc

11.05.2012 08:41:13 | hanele m.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí