Podivná

Podivná

Anotace: prostě podivná

Křídla máš zlámaná anděli
dávno už nejsme nesmělí
polibky vášnivé sukubě
společně v krásné záhubě
společně sami navždy
milenci něžné vraždy
poslední společná večeře
nahota ve své nádheře
ornament krásný na kříži
polibky opojné, upíří

Vysaj mě, vezmi si vše co chceš.
Teď já jsem pán a Ty jen lež.

Křídla už navždy zlomená
duše co byla nesmělá
do srdce napsaný vzkaz
zlomils mi srdce, já tobě vaz
poslední večeře už žádné mrtvých stání
zabij mě prosím za svítání
nelži mi děvko ze soucitu
sténej dál v nočním tichu
nelži mi, už přece nemusíš
nejsem ten o kom si sníš

Vysaj mě odhoď, vem si co chceš.
Pravda je zbytečná a lež jen lež.
Autor kroužek, 09.01.2007
Přečteno 358x
Tipy 5
Poslední tipující: Jana M., ziriant, ona
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Lež je krutá a moc bolí.. ale tt je hezké

09.01.2007 15:36:00 | Najlin

"nelži mi, už přece nemusíš
nejsme ten o kom si sníš"

asi tam má být "nejsem"

Gut!

09.01.2007 15:04:00 | Trosečník

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí