Vlnobití

Vlnobití

Anotace: Vlnobití našich těl, neznám víc, co ctít bych měl, rozmazané do všech stran, ztrácím sílu ostrých hran.

Vlnobití

Našich těl

Neznám víc, co ctít bych měl

Rozmazané do všech stran

Ztrácím sílu ostrých hran

 

Vlnobití

Našich těl

Takhle jsem to vždycky chtěl

Vlnobití, to vlnobití, když blesk do nás sjel

 

 

Vím, že není úniku

Když vláčně ospalé jsou

Kroky po dně moří

 

Vím, že těžko procitnu

Když tajemně krásné jsou

Zrnka hvězd, co hoří

 

Tají dál

Dál tají

Všechny svíce voskové

A Reálné jsou

Jsou ty naše řeči bláhové

Jako ve sladkém mámení

V otěžích lásky dál jsme tažení

 

Vlnobití

Našich těl

V němém transu, dál s tu s tebou jsem

 

(Inspirováno skladbou Stopy od Petra Muka)

 

 

Autor Hanuš, 12.05.2012
Přečteno 349x
Tipy 1
Poslední tipující: Eris Greensun
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí