Prvotina 9

Prvotina 9

Anotace: Láska má podoby rôzne

Stonáš mi do uška,
Jaj, aká vlhká je tvoja šuška,
aká krásna je tvoja tvár,
za toto všetko môže jar!

Prebudili sa nám city,
A zmysly reagujú aj na malý podnet.

Pohyby tela, a tá túžba v nás,
Len teľa nevidí, nad tebou jas.
V tejto chvíli, mi je život - milí.
Autor Miisco, 12.05.2012
Přečteno 403x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí