Večírek posledního hříchu

Večírek posledního hříchu

Anotace: I takto může skončit láska

1) Večírek zakončí příslib zapomění
ruka na spoušti přijme rozhřešení.
Snad mi odpustíš?
poslední hřích.

2)Slzy od krve
bezdrátové snění
hledám záchranu kdesi na dipleji.
Snad mi odpustíš?
poslední hřích.

3)Svítání
mě ze sna opět svléká
zbylá vzpomínka
bezcená a krutá.
Snad mi odpustíš?
poslední hřích.

4)Večírek zakončí příslib zapomění
s rukou na spoušti přijmu rozhřešení.
Snad mi odpustíš?
poslední hřích
Autor Bušík, 09.01.2007
Přečteno 268x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí