Kdy tě zas uvidím

Kdy tě zas uvidím

Anotace: Všechno klapat nemůže ...

Je to jako na začátku ? - já se tě ptám,
trochu cítím že jsem na to sám.
Pocit mám že tě ztrácím,
na naše místa já sám se vracím.
Slzy v očích, ale jenom trochu,
berou se mi tam sám nevím odkud.
Vídám se s tebou strašně moc málo,
bojím se že mi jednou nestihneš říct svý "ano".
Když je chvíle ticha, tvá duše mlčí,
nic víc mi neprozradí tvé oči vlčí.
Tváře mokré otírám si slzy.
doufám, že tě uvidím dříve než brzy.
Autor mr.cool, 12.05.2012
Přečteno 487x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

přesně takový pocit znám...

15.05.2012 13:07:44 | Jenny.26

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí