Princezny

Princezny

Anotace: Udělejte si představu....

Možná že si jenom lžou?
Hledají, možná nenajdou?
Pak jednou větou obejmou
a diví se cizím mámením.

Hledám
s nimi cestu ze dveří
ze vzpomínek do věží.
Nedám je hvězdám
cestám.

Jdou dál, stále dál životem za odměnu
jsem pro ně šašek nebo král?
Neonu tvář prosí o odpoštění
maj těla ukradený,
těla bez ceny.
Autor Bušík, 09.01.2007
Přečteno 303x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí