Láska

Láska

Anotace: Malá kritika změny chování!

Proč teď ztrácíš svatozář,
když míříš skoro před oltář,
když bys měla býti šťastná,
zářit jako hvězda jasná.
Místo toho jsi jak jed,
na povrch sladký, jak turecký med.
Autor Bogieman, 31.05.2004
Přečteno 2409x
Tipy 2
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí