Mam rada...

Mam rada...

Anotace: ptal ses me, co mam na tobe rada...

Tvé nádherné oči, které září do tmy
když jemně říkáš své názory, myšlenky
Tvou teplou náruč, která objetím říká slov miliony
dáváš tak pocit, že člověk není samotný
jsi u mne, když potřebuju se vypovídat, se svěřit
protože vím, že Ti můžu věřit
když jsem ucítila Tvé rty na mých rtech
konečně jsem zažila políbení jako ve filmech
když se rty pomalu k sobě přibližují
mé rty se trochu bály
bály se jemnosti, hebkosti Tvých rtů
že to bude políbení jako z krásných snů
Autor Priserenka, 14.05.2012
Přečteno 393x
Tipy 3
Poslední tipující: tato22, Doradan
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Ta zni hezky. Ale nemam moc rad basnicky o lasce, kdyz nejsou pro me :)

když jsem ucítila Tvé rty na mých rtech
konečně jsem zažila políbení jako ve filmech - konkretne tohle se mi moc libi :)

09.07.2012 21:02:03 | Havran S-Krim

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí