Až na konec světa

Až na konec světa

Anotace: ...

S roztodivným lehkým krokem,
běžím lásce naproti,
až ji najdu, tak se ozvu,
snad se tolik nespotím.

Cesta bude velmi dlouhá,
s nástrahami života,
dřív než poznám onu pravou,
vše se řádně zamotá.

Celý život budu hledat,
prozkoumám i konec světa,
"miluji tě, lásko chci tě",
to chci slyšet, to jest ta věta.

Když nebudu mít to štěstí,
tak ocitnu se opět sám,
zase v srdci jenom pusto,
tento pocit dobře znám.
Autor honnnzik, 09.01.2007
Přečteno 322x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí