víkend

víkend

Anotace: děkuju:)

Přemýšlím otom co stalo se
přemýšlím o tom co deje se
myslím na ty doteky tvé
chtěla bych to zažít ještě ted

chci zas vedle tebe vzdychat vyčerpáním
to zas dotkl ses mé něhy
já otočím se a vidím tam tebe
jak ladně krásně usínáš štastně

líbí se mi jak krásně chrápeš
ikdyž noci probdím zase
miluju tvuj smích a šmrnc
tak bude ted už jen muj

ja nechci tebe za přítele
chci tě líbat na terase
chci vedle tebe jednou umřít
to si vysním,smířím se stím
Autor vlcatko, 15.05.2012
Přečteno 364x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí