Dvě srdce - jedna láska

Dvě srdce - jedna láska

Anotace: .

Dvě srdce - jeden večer,
kdy zhasla jedna svíce,
aby mohlo vyjít slunce.
A Ty se divíš,kdo jsem.

Dvě srdce - jeden týden,
kdy vzduchem létaly jiskry,
aby zažehly tichou vášeň.
A Ty hladíš moji tvář.

Dvě srdce - jedna noc,
kdy padala šťastná hvězda,
aby plnila naše přání.
A Ty se dotýkáš mého srdce.

Dvě srdce - jeden den,
kdy se láska otočila zády,
aby dala přednost slzám.
A Ty se mi vzdaluješ.

Dvě srdce - jeden příběh,
kde končí jedna kapitola,
aby s bolestí začala druhá.
A Ty už jen počítáš mé slzy.

Dvě srdce - jedna naděje,
která stále přežívá,
aby křísila mrtvou víru.
A já...hledám druhou šanci.
Autor mňousek, 16.05.2012
Přečteno 612x
Tipy 3
Poslední tipující: mauvais-ange
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí