Krotká

Krotká

Anotace: ...

Chci spousty teček
namísto otazníků,
abych mohl
odpovědět
na všechny chyby
historie.

Dávit pouhé zbytky jídla
do kyblíku
a až poté zjistit
že už vlastně
dávno hnije.

Chci koupit
všechna velká křídla.
A taky potkat
všechny
kurvy světa,
co jsou až neskutečně krotký,

a zeptat se jich někdy
jak se s těmi křídly
sakra vůbec
vlastně lítá.
Třeba po třech lahvích vodky.


Tak nějak když se člověk
míní
utopit za zvuku zvonů,
tu stůjme
sladce ozářeni.

Možná láskou.
Sluncem.
Vůní acetonu.

Kdy nikdy Tě nepřestanu prosit
o to odpuštění,
že v ruce držím
křišťálově čistý líh.

Budu tu stát.
V létě.
V bouři.
I o Vánocích,

kde za ticha nepřátelský noci
a za zpěvu
němých Apoštolů,

budem jak dva čerstvě cejchovaní
cvoci.

Zjišťujíc, že vlastně
stejně jednou chcípnem.
Spolu.
Autor Eclipse, 16.05.2012
Přečteno 404x
Tipy 15
Poslední tipující: Loveless, Písnička..., Kirsten, Lexisa, Anjesis, Rootness, James Libustka, Helena Lovecká, její alter ego
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

je to takový strašně nasr*ný:) líbí se mi to, moc:D

14.05.2013 23:24:24 | Loveless

mně se líbí, že by ses chtěl ptát kurev na lítání s křídly po třech lahvích vodky :)
Dlemého názoru, by stačily i dvě :)
Oslovilo mě to, ST

03.09.2012 07:47:24 | Lexisa

líbí se mi, zvlášť ta pasáž, že chcípneme spolu. To zase jako jo

18.05.2012 00:31:54 | její alter ego

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí