TAK PROSÍM

TAK PROSÍM

Anotace: ....

Z hrsti peří
rozfouknu andělské klišé
když slzy houstnou do kadeří
a rty šeptajíc prosí tiše

Amore můj
zasáhni mé srdce
jedinou ránou
Amore můj
láska nemůže skrze
skořápku mou temnou

tak daruj mi jeden z tvých šípů
co napuštěný jedem lásky
ze slzavých dešťů
udělá duhu vnitřní krásy

plnou hřejivých barev
nejzazších citů a pocitů
tak prosím
tu černou díru v srdci,mi zalep
tak prosím
rozdej mi pár srdcových karet
ať konečně láskou a štěstím procitnu!
Autor ZILA78, 16.05.2012
Přečteno 366x
Tipy 14
Poslední tipující: Jin&Jang, poeta, střelkyně1, Helena Lovecká, Květka Š., Psavec, enigman, Radhuza
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Kadeře slz-nádhernoucní spojení

02.06.2012 23:49:40 | poeta

klidně daruju...abys pak nenaříkal:))

25.05.2012 13:36:13 | střelkyně1

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí