Vyznání

Vyznání

Anotace: Upřímné vyjádření pocitů, myšlenek, ...

Tak moc ti chci to říci

jen odvahu já k tomu nemám

tak pokusím se o to přeci

a tuto báseň já ti dám.

 

Bojím se, co odpovíš mi

já to opravdu chci znát

nechci už mít jenom ty sny

když bez tebe já musím spát.

 

Mám tě s sebou neustále

ve vzpomínkách ba i snech

chtěl bych zajít o kus dále

než nacházím nás v těchto dnech.

 

Netuším, co dělat mám

a tak píšu pro tě básně

tím spoustu času promrhám

a nevím sám zda píšu krásně.

 

Kolik jen snů o tobě jsem měl

však žádný skutečným se nestal

možná nějaký jsem zapomněl

a stát se jediný, tak bych se smál.

 

Nevěřím, že šanci mám

ale musel jsem ti to už říci

ať nedržím v sobě klam

a povolím svému srdci.

 

Tím vším chci ti povědět

že víc než trochu rád tě mám

a každému tě budu závidět

že o tebe mám zájem sám.

 

 

Autor King Peky, 16.05.2012
Přečteno 533x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí