Před usnutím

Před usnutím

Anotace: Co vše se zamilovanému honí hlavou, když usíná.

Ležím si ležím

a v hlavě tebe mám

jen po tobě toužím

a sny si v hlavě promítám.

 

Já chtěl bych ležet vedle tebe

a na tebe se pousmát

nechat tě zářit na mé nebe

a nemuset se o tě bát.

 

Jen tušit že tě vedle sebe mám

a cítit, že mě ráda máš

už nemuset být více sám

a vědět, že mi pomáháš.

 

Chci věřit, že mě pochopíš

že srdce své mi dáš

však asi ani netušíš

jak moc ty pro mě znamenáš.

 

Vzpomínám na den

kdy jsem tě poznal

teď vyhlížím ten

kdy bych ti přiznal.

 

Že tobě bych své srdce dal

a věřil v chvíli pouhou

že pro tebe bych život dal

a ty nebyla jen představou.

 

Chci ti říct vše

co v svojí hlavě schovávám

ač ty ani netuše

jaký jen o tebe já zájem mám.

Autor King Peky, 16.05.2012
Přečteno 559x
Tipy 1
Poslední tipující: Gudula
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí