Mělo to tak být...

Mělo to tak být...

Všude tma,
chlad,
ticho.

Leží tu,
neví o něm,
asi nikdo.

Život skončil,
smrti v náruč,
skočil.

Našla jsem ho,
srdce pláče.
Radostí si už,
nekáče?!

Rty,
už nevyřknou
ty krásná slova.

Ruce,
neuchopí můj pas,
neobejmnou mě znova.

Byla to ode mě zrada,
vždyť já tě měla ráda.

Ne!

Něco víc.

Svůj život za tvůj bych dala.
Autor Pauline Toywelová, 09.01.2007
Přečteno 368x
Tipy 4
Poslední tipující: Oťas, CHoKoLaTeKiss, už ne pernikova princezna
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

pěkná,...

07.07.2008 10:26:00 | Oťas

Smrt je jen dalsi kapitola...

25.08.2007 10:58:00 | UNDEAD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí