Poslední pro tebe

Poslední pro tebe

Anotace: stará báseň a poslední pro kluka, který nedokázal milovat...(napsána 10.2.2011)

Je to tak dávno
co jako zvadlá růže
bylo v tobě prázdno
než potkala jsi muže.

A odevzdalas mu své tělo
a spolu s ním i kousek duše
jak bolestivých bylo
těch pár ran přímo z kuše.

Noci plné vášně
proč po nich slzy na tvářích
nebrala jsi vážně
že tohle nebyl snadný hřích.

Myslela sis že za pár pohybů
vysloužíš si od něj lásku?
Však v jeho říši příslibů
měl stále stejnou masku.

Srdce chladné jako led
to říkal ti hned na začátku
proč nevzdala jsi to hned
proč chtěla sis hrát na pohádku.

Ale není tu žádný šťastný konec
a žádní napravení hráči
kdo ví kam ho vítr odnes
koho teď dohání k pláči.

Byla jsi mu ukradená
již od začátku, jenom mazlíček
jak bolí rána nezhojená
tajemství uchová ti deníček?

Co byla jsi pro něj
ani mu nestojíš za to ozvat se ti
když kontakty mizej
jak na skládce smetí.

Byla jsi děvkou tak pochop to
a děvkám se víckrát přízeň nevrací
myslíš, si že je mu to líto?
on jen další list obrací.

Tak schovej srdce pro lepšího hráče
a utři slzy zbylé po nocích
to on byl vaší lásky zrádce
a vrahem citů planoucích.

Nyní zbývá jen zapomenout
odejít a víckrát se neohlížet
svou důstojnost z prachu zvednout
a všechnu lítost nechat zmizet.
Autor mauvais-ange, 19.05.2012
Přečteno 377x
Tipy 8
Poslední tipující: Isquieasuus, střelkyně1, Charibeja, Michelle.R, Samantha Graham, Boudicca
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí