kubikula

kubikula

Anotace: :)

mám chuť tě líbat
mám chuť tě hýčkat
mam chuť se přitulit
a být srdcem přítomným

mám chuť být stebou
mam chut žít tebou
mám chuť být něhou
to když líbám tvé tělo

jsi jako každodenní rosa
ta která mě svlíká bosa
když do náruče berěš mě
ta spolu leháme na kutě

když líbáš mě na usta
to klaníš má ucta
to poté svlékaš mi košilku
když nahá ti ležím v pelíšku
Autor vlcatko, 21.05.2012
Přečteno 348x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí