Fightstunts

Fightstunts

Anotace: Je to tak :)

Bylo horko, na ukázku jsme čekali.
Všichni rádi byli, když se pak dočkali.
Očima zkoumala jsem šermíře z vrchu dolů,
všichni se prali a šermovali spolu.

Když po chvíli příběh vyprávěli,
mé oči něco uviděly:
dvě šedé tůně, hluboké, však jasné,
dvě bystré oči, pronikavé, krásné,

dva drahokamy s modrošedým stínem,
které zmátly hlavu, jako by byly vínem.
Do těch mých zalétaly, srdce mé splašily-
-duši jsi mi ukradl, rytíři spanilý!

Vždy podíval ses krátce,
temně svůdným pohledem.
Nenechals' toho, ty můj zrádce,
už se zachránit nesvedem.
Autor Rezkaaa, 22.05.2012
Přečteno 394x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí