Skvrna od vína

Skvrna od vína

Anotace: nesmazatelná

 

Skvrna od vína,

co už nezmizí,

snílek usíná,

oči mu zaslzí.

 

Myšlenka trápí ho,

kůži má husí,

nerozum mladého,

hořce zakusí.

 

Probděné noci,

stále snící,

lásek otroci,

verše ronící.

 

Vlastní jen obrazy,

slova a zvuky,

ztráty a nálezy,

bere z tvé ruky.

 

Motýlých křídel třpit,

záři, žluť slunečnic,

toužil dřív všechno mít,

teď tebe, a víc nic.

 

Skvrnu od vína,

na jeho duši,

nesmyje už jiná,

- jak zaschlou tuši.

 

Autor VE, 23.05.2012
Přečteno 635x
Tipy 4
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, terezkys, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí