pár mlčících veršů

pár mlčících veršů

Anotace: ..

pár veršů
tak tiše vyřčených
do tmavě ledové noci
dvě věci navíc
prý nevadí


pár veršů
poeta dávno prodaný
opilý nahlas blije
dej ať zmlkne
to prý nevadí


frigidní nesnášenlivost
a Pár zavřených úst
která propouští krůpěje
mrtvých básní
jemně kapou

kapou
kápo
kap
ap
a

opravdu
nevadí
Autor frubava, 23.05.2012
Přečteno 524x
Tipy 4
Poslední tipující: Kropydlína Škopounová, tato22, Avola
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí