Vzorec na štěstí

Vzorec na štěstí

Anotace: o důvěře a odevzdání....o lásce asouznění... o věčném milování a tak nějak....o kráse! když ji nacházím

Hvězdy stále svítí.
I ta má...
Sirius zakletý-střeží mé kroky(ponocích)

Zlatem orámovaný vzorec na štěstí...
stříbrné botky, bible bílá.
až doposud jsem snila.

Nebojím se, že mou ruku pustíš.
Láska prostoupila každý kousek mého těla
už neděsím se, že se ve 3.15 probudím a umřu
Hlídá mě velký bílý medvídek-od tebe
ty zvíře romantické :)

v zrcadle vídám jen své štěstí
Závist má dovolenou-konečně.
asi si matematicky spočítala, že má výpověď

Úsměvná tvář-dolíčky skryté
Polibkem zamknu tvé oči-hlubokou modří řek

A lásce mé staneš se slepým rozhodčím
S city bez výčitek

tak nějak jsem si to malovala...
růžovýma barvama-nádhera, že?
Autor Gwladus, 09.01.2007
Přečteno 315x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...jen láska umí takhle malovat ... :) ...

10.01.2007 05:00:00 | WhiteSkull

Tak tahle báseň je vymalovaná přímo duhově, voňavě, nádherně ;-)

09.01.2007 22:16:00 | Levandule

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí