Dopisy z vězení

Dopisy z vězení

Anotace: Občas to tak bývá, že vám někdo vezme to, na čem vám nejvíc záleží...

On:

Stmívá se mi před okny
lampy venku svítí
červánky se plíží
Slunce už je za obzorem
budu tu jen chvíli

Pomalu to utíká
nevím proč se to tak děje
zavřít můžou pustit musí
neplač, lásko moje

Ona:

Oni jsou zloději
že vzali mi tebe
za ten zločin měli by
sami sedět v cele

Mraky plynou líně
chvěje se pšenice
už tě chci držet v klíně
chybíš mi velice
Autor eery, 25.05.2012
Přečteno 365x
Tipy 3
Poslední tipující: Jeněcovevzduchukrásného, enigman, tato22
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí