Chtěla bych ti říct..

Chtěla bych ti říct..

Anotace: ..

Chtěla bych Ti říct, že Ty jsi ten jediný,
že jsi to Ty a ne žádný jiný.
Chtěla bych Ti říct, že Ty mě držíš naživu,
že utápím se v Tobě a v Tvym úsměvu.
Chtěla bych Ti říct, že moc pro mě znamenáš,
že Ty jsi ten nejlepší a do blaha mě dostáváš.
Chtěla bych Ti říct, že bez Tebe už nechci být,
že bez Tebe bych na tomto světě nemohla už dál žít.
Chtěla bych Ti říct, že Tě moc miluju a jsi pro mě vším,
že každý večer chci usínat s obětím Tvým..
Autor milíček, 26.05.2012
Přečteno 496x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí