Přemítáš

Přemítáš

Anotace: ...

Nadvakrát přepočítám vlasy na tvém čele
když přemítáš mi svět pod lampou
nevinně a vřele
s ranní únavou
a napětím nám vlastním
přezpíváš mi krásy času.

Při síle tvého bázlivého hlasu
najde i neštěstí ve vesmíru spásu.
Autor Lexisa, 26.05.2012
Přečteno 342x
Tipy 10
Poslední tipující: Eru Alonnar, poeta, Láďa, enigman, Makula, gallatea
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Nadvakrát přepočítám vlasy na tvém čele
když přemítáš mi svět pod lampou
nevinně a vřele
s ranní únavou

tato část se mi líbí nejvíce

26.05.2012 22:44:10 | kočkopes

Děkuji

26.05.2012 22:58:02 | Lexisa

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí