♥ Bůh lásky

♥ Bůh lásky

Anotace: Amore,zas špatnou mušku máš?

 

,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

~Ach,ta láska~

~~~~~

 Bůh lásky posílá

 po hvězdném paprsku

 poukázky na lásku,

 ten chlapec však neví nač?

 Vždyť lásky je třeba

 jak voda a chleba

 bez lásky je jenom pláč.

Amor to schvaluje

 když každý miluje

 nemusí ani vystřelit šíp,

 ale né,ona chce jiného

 jiného milého

 se kterým bude určitě líp.

 

Zas Amor práci má

 luk a šíp nachystá

 hledá koho má zasáhnout dřív?

 Tam toho bloňďáka?

 Ve fraku fešáka?

 Jen musí dobře zamířit.

 A když se netrefí?

 Ách jo,lidi zlatí

 to může být z lásky guláš,

 tak nauč se mířit

 jednou se musíš trefit…

 

 Amore,Amore,Amore náš

 zas špatnou mušku

 máš???

 

~~~~~~~~

Autor Květka Š., 27.05.2012
Přečteno 354x
Tipy 8
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Doradan, Jarka, Jeněcovevzduchukrásného, střelkyně1
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

guláš z lásky, to ne

27.05.2012 17:54:04 | Jarka

jestli má špatnou mušku,ať radši nestřílí...to by byla katastrofa...:)

27.05.2012 16:24:07 | střelkyně1

..taky jsem mu to povídala...

27.05.2012 17:19:40 | Květka Š.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí